Didi kempot – Suket Teki

Didi kempot – Suket Teki

[Intro] C D G D..
G
aku tak sing ngalah
G D
trimo mundur timbang loro ati
Am D
tak uyako wong kowe wis lali
G D
ora bakal bali..
G
paribasan awak, urip kari balung
C
lilo tak lakoni
G D
jebule janjimu, jebule sumpahmu
G
ra biso digugu..
[Chorus]
C
wong salah ora gelem ngaku salah
D G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
D G
kowe selak golek menangmu dewe
C D
tak tandur pari jebul tukule
G D
malah suket teki..
[Interlude] G D Am D G D
G
paribasan awak, urip kari balung
C
lilo tak lakoni
G D
jebule janjimu, jebule sumpahmu
G
ra biso digugu..
[Chorus]
C
wong salah ora gelem ngaku salah
D G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
D G
kowe selak golek menangmu dewe
C D
tak tandur pari jebul tukule
G
malah suket teki..
C
wong salah ora gelem ngaku salah
D G
suwe-suwe sopo wonge sing betah
C
mripatku uwis ngerti sak nyatane
D G
kowe selak golek menangmu dewe
C D
tak tandur pari jebul tukule
G
malah suket teki..
C D
tak tandur pari jebul tukule
G
malah suket teki..
[Outro] C D G G
Chord originalnya dari “G”
Kalo ingin seperti nada aslinya
pakai capo di fret 7

Video Didi kempot – Suket Teki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *