Mae Nurhayati – Manuk Dadali

Kunci Gitar Lirik Lagu Mae Nurhayati – Manuk Dadali

[nextpage title=”Gitar Chord” ]

(#)
                 C
Mesat ngapung luhur jauh di awang awang

                  C                    F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang

                                       F
Kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk

              G                     C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

            C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna

                    C                    F
Gadang jeung partentang taya bandingan nana

                               F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
 
               G                     C
Taya karempan ka sieun leber wawanenana


Chorus
          F
Manuk dadali manuk panggagahna

              C
Perlambang sakti Indonesia jaya

          F
Manuk dadali pang kakoncarana

           G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna


(Same as (#))
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia

Chorus

Bagi Anda Yang ingin Belajar Memainkan Lagu Manuk Dadali ini Di Ukulele Silakan Cek Chord Ukulelenya Dibawah ini[/nextpage]

[nextpage title=”Ukulele Chord” ]

(#)
                 C
Mesat ngapung luhur jauh di awang awang

                  C                    F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang

                                       F
Kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk

              G                     C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

            C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna

                    C                    F
Gadang jeung partentang taya bandingan nana

                               F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
 
               G                     C
Taya karempan ka sieun leber wawanenana


Chorus
          F
Manuk dadali manuk panggagahna

              C
Perlambang sakti Indonesia jaya

          F
Manuk dadali pang kakoncarana

           G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna


(Same as (#))
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia

Chorus

[/nextpage]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *