NDX A.K.A – Sayang

NDX A.K.A – Sayang

[Intro] B
B D#m
sayang.. opo kowe krungu
G#m
jerite atiku
D#m
mengharap engkau kembali
E F# D#m G#m
sayang.. nganti memutih rambutku
E F# B
ra bakal luntur tresnaku
[Intro] F#
B
wes tak cobo nglalekke
D#m
jenengmu seko atiku
D#m
sak tenane ra ngapusi
iseh tresno sliramu
G#m
duh pepujaning ati
D#m
nanging kowe ora reti,
D#m
kowe seng tak wanti-wanti
E
malah jebul saiki
F#
kowe mblenjani janji
D#m
jare sehidup semati
G#m
nanging opo bukti
E F#
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
B
yowes ora popo insyaallah aku iso
B G#m D#m
lilo.. meh sambat kalih sinten
E F# B
yen sampun mekaten merana uripku
E F# D#m G#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
E F#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih
[Chorus]
B D#m
sayang.. opo kowe krungu
G#m
jerite atiku
D#m
mengharap engkau kembali
E F# D#m G#m
sayang.. nganti memutih rambutku
E F# B
ra bakal luntur tresnaku
B
hari demi hari, uwis tak lewati
D#m
yen pancen dalane, kudu kuwat ati
G#m
ibarate sego, uwis dadi bubur
D#m
nanging tresno iki, ora bakal luntur
E F#
saktenane aku iki pancen tresno awakmu
D#m G#m E
ora ono liane, seng iso dadi penggantimu
F# B
gur kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
G#m
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

D#m
meh sambat kalih sinten
E
yen sampun mekaten
F# B
merana uripku
E F# D#m G#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
E F#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih
[Chorus]
B D#m
sayang.. opo kowe krungu
G#m
jerite atiku
D#m
mengharap engkau kembali
E F# D#m G#m
sayang.. nganti memutih rambutku
E F# B
ra bakal luntur tresnaku
B
sayang opo krungu, tangise atiku
D#m
mengharap kowe bali, neng jero ati iki
G#m D#m
nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
D#m
mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci
E F#
aku marang sliramu
D#m
njur ragu neng atiku
G#m
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
E
mung kanggo sliramu
F# B
cintaku tetap abadi
B G#m
selamanya sampai akhir hayat ini..
D#m
meh sambat kalih sinten
E
yen sampun mekaten
F# B
merana uripku
E F# D#m G#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
E F#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih
[Chorus]
B D#m
sayang.. opo kowe krungu
G#m
jerite atiku
D#m
mengharap engkau kembali
E F# D#m G#m
sayang.. nganti memutih rambutku
E F# B
ra bakal luntur tresnaku
B E
percoyo opo pamujamu (aselole)
E F# B
cintaku.. tetap abadi..

Video NDX A.K.A – Sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *