Nur Bayan & Imas Setyo Rini – Tresno Waranggono

Kunci Gitar Lirik Lagu Nur Bayan & Imas Setyo Rini – Tresno Waranggono

Intro : C Am Dm G
Dm C G

C
Nelongso roso rasane
Am
Nangis jeroning atiku
F G
yen kelingan esem gemuyumu
Dm
Laras sworo gending tresno
Em Am
Gawe kangen ning atiku
F G
Tansah eling aku ro sliramu

C
Duh Kang Mas sak tenane
Am
Aku ngerti atimu
F G
Yen wis pestine aku duk jodomu
Dm
Pancen roso kari roso
Em Am
Kudu lilo nggonmu nerimo
F G
Lilakno aku nyanding priyo liyo

*)
C
Ra keroso wis sewindu
Am
Nggonku ora ketemu
F G
Kegugah atiku kerungu suaramu
Dm
Aku mung biso ndedungo
Em Am
Waranggono sing tak tresno
F G
Mugo biso urip tentrem mulyo

**)
C
Tak tulis lakon tresnamu
Am
Ing gending katresnanku
F G
Tak timbangne saben kangen sliramu
Dm
Sak tenane aku nangis
Em Am
nanging tresno wis ginaris
F G
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Reff:
Am
Wuyungku ngelayung
F
Ngamboro ing awang awang
Dm
Tanpo biso nyanding
G
Aku mung biso nyawang
Am F
Tumetes eluh ku deres mili ono pipi
Dm G
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Em Am
Wis lilakno aku kang Mas
F C
Wis cukup lalekno
Dm G
Lelakon tresno iki bakal dadi cerito
C
Tresno Waranggono

Int: C Am Dm G
Dm C G

Kembali ke : *), **), Reff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *